Lotgenotengroep ‘Alleen verder’

Je hoeft helemaal niet op leeftijd te zijn om er alleen voor te komen te staan. Zo maar, midden in het leven kunnen al je toekomstdromen in het water vallen als je partner overlijdt.

En dan sta je er alleen voor. Zonder je maatje moet je opnieuw je weg in het leven zien te vinden. Misschien vader en moeder tegelijk zijn en veel dingen zelf opknappen. Zelf die lekke band plakken of de gootsteen ontstoppen. Alleen naar een verjaardag of op vakantie. Maar ook een manier zien te vinden om verder te gaan. Om weer plezier in het leven te vinden. Ook al voelt dat misschien als verraad aan je partner.

Zou het dan niet fijn zijn om er met anderen over te kunnen praten? Om samen te ontdekken hoe je dat nu eigenlijk doet: verder leven met een groot gemis. Want de anderen in de groep herkennen jouw gevoelens waardoor je niet opnieuw alles hoeft uit te leggen. En elkaar zonder veel woorden begrijpt. En daarmee ook elkaar kunt ondersteunen.

Onder de deskundige leiding van Karin ga je in 5 bijeenkomsten aan de slag met jezelf en je verlies. Je leert op een andere manier kijken naar je verlies waardoor je niet alleen meer rust ervaart maar er ook meer ruimte komt om weer vooruit te kijken.

Gun jij jezelf dat ook? Schrijf je dan in voor de lotgenotengroep ‘Alleen verder’. We starten op 5 februari in Herinneringshuis De Aar in Ter Aar.

Kosten € 125,– 
 

Aanmeldformulier

Vult u uw gegevens in dit formulier in en maak een keuze waar u zich voor opgeeft. U krijgt zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw aanmelding.