Lotgenotengroep “Een kind tekort”

Start 27 september 2018

Het verlies van een kind doet je leven op zijn grondvesten schudden. Als ouder(s) moet je een manier zien te vinden om door te leven, terwijl je dat misschien helemaal niet wilt. Om er toch te zijn voor je andere kinderen, terwijl je het liefste onder de dekens weg kruipt. Of om de verbinding met je partner te blijven voelen, terwijl je het idee hebt dat je ieder op een eigen eiland zit.
Door je verdriet te delen met andere ouders wordt het niet groter, zoals vaak wordt gedacht, maar ervaar je juist steun en herkenning, en kun je door jouw inzichten anderen helpen.
In de lotgenotengroep ‘Een kind te kort’ praten we in 6 bijeenkomsten aan de hand van verschillende thema’s over wat je tegenkomt en hoe jij het leven nu ervaart. Door hier samen met andere ouders over te praten, en thuis aan de slag te gaan met de opdrachten, krijg je meer zicht op jouw struikelblokken, leer je kijken naar wat jou kan helpen op je verdere weg en leer je ontdekken wat jou kracht geeft.

Data, steeds op donderdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur:
27 september 2018
11 oktober 2018
25 oktober 2018
8 november 2018
22 november 2018
6 december 2018

Locatie: Woubrugge of Alphen aan den Rijn, exacte locatie afhankelijk mede van aantal deelnemers.

Kosten:
€   95,– per persoon;
€ 175,– per echtpaar/partners

 

Aanmeldformulier

Vult u uw gegevens in dit formulier in en maak een keuze waar u zich voor opgeeft. U krijgt zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw aanmelding.