Nabestaandenbegeleiding

Na het overlijden van iemand in uw nabije omgeving wordt het leven nooit meer hetzelfde. Alles wat voorheen zo gewoon was, is nu totaal anders. U moet weer helemaal opnieuw uw draai zien te vinden.
Het helpt als de administratieve nasleep van een overlijden afgehandeld is. Dan komt er weer rust en ruimte om u bezig te houden met uw verdriet en het verwerken van alles wat er gebeurd is. En om weer nieuwe balans in uw leven te vinden.

Omdat dat lang niet altijd makkelijk is, helpen wij u ook ná het overlijden van iemand die belangrijk voor u was. Onze nabestaandenbegeleiding helpt u, al naar gelang uw wensen en situatie, bij:

  • Het oppakken en afhandelen van alle administratieve en zakelijke aspecten van een overlijden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het opnieuw toegankelijk maken van de bankzaken, het aanvragen van de verklaring van erfrecht, aanvragen van belastingtoeslagen, het opzeggen of wijzigen van verzekeringen, lidmaatschappen en abonnementen.
  • Het onderhouden van contacten met instanties, zoals zakelijke dienstverleners, hulpverleners of politie.
  • Het in kaart brengen uw financiële positie en maandelijkse uitgaven.

Daarnaast zijn wij een luisterend oor voor alles voor alles waar u mee te maken krijgt. Of dit nu is op het gebied van onderlinge verhoudingen binnen uw familie, het omgaan met het verlies of het opnieuw vormgeven van uw leven.
Als na verloop van tijd blijkt dat het u zwaar valt om om te gaan met het gemis en het uw dagelijks leven belemmert, kunt u ook denken aan Verder met gemis Begeleiding.

Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.
 
Kennismakingsgesprek, max 45 minuten              €    35,–
Nabestaandenbegeleiding, max 8 uur                   €  850,–
Meer tijd nodig? Per gesprek, max 1,5 uur            €  107,50
Kilometervergoeding boven 20 kilometer               €      0,23 per kilometer

Tarieven zijn inclusief BTW