Erna

Mijn naam is Erna van der Meer, moeder van 4 zonen en oma van 7 kleinkinderen.
Twee jaar geleden overleed mijn man en uit de praktijk weet ik dus als geen ander hoe belangrijk het is dat je op een goede manier afscheid kunt nemen van een dierbare, je kan het immers maar 1 keer doen.
Dit was voor mij de reden dat ik als Hospitality medewerker bij Keur & Keur Overlijdenszorg ben gaan werken. Bij een goed afscheid komt namelijk veel meer kijken dan de uitvaart alleen.
Buiten deze werkzaamheden ben ik ook nog verzorgende IG bij dementerende ouderen. Ook daar is mijn visie:  Werken naar de wensen van de mensen, hetgeen ook nauw aansluit bij mijn werk in de uitvaartbranche.
 
Na het overlijden van mijn man zocht ik naar een manier om het verdriet van onze kleinkinderen na het verlies van hun opa te verzachten. Ik kwam toen op het idee om van de kleding van mijn man een tastbaar aandenken te maken zoals een knuffel beer, een kussen, een ijsbeer en mijn kleinkinderen hadden hier erg veel steun aan.
Inmiddels heb ik diverse al voor verschillende families vergelijkbare troost “geschenken” kunnen maken, een aanvulling op de dienstverlening van Keur & Keur, die ik graag bespreekbaar maak! Meer informatie is altijd via ons te verkrijgen.